Winteractie 20 + 2

Extra voordelig op schoolreis in de winter

Schoolreizen zijn een grote hap uit het schoolbudget. Dat beseffen we maar al te best. Daarom proberen wij onze schoolarrangementen zou goedkoop mogelijk aan te bieden. Want wij vinden dat iedereen – en vooral kinderen en jongeren - de kans moet krijgen om op budgetvriendelijke en educatief verantwoorde wijze te reizen en nieuwe dingen te ontdekken.

Traditioneel vinden bijna alle schoolreizen plaats in het voorjaar. Voldoende op voorhand reserveren is dan ook een must. Maar heb je er al eens aan gedacht om er in de winterperiode op uit te trekken met de school? Onze jeugdherbergen zijn dan minder druk bezet en bovendien kun je dan dankzij onze winteractie ook extra voordelig op schoolreis gaan. 

Je voordeel: per 20 betalende deelnemers gaan er 2 GRATIS mee

Normaal heb je per 20 betalende deelnemers recht op 1 gratis deelnemer. Boek je een schoolreis in de winterperiode*, dan verdubbelen wij dit en heb je per 20 deelnemers recht op 2 gratis deelnemers.
Vanaf 40 betalende deelnemers, gaan er dus 4 gratis mee, vanaf 60 betalende deelnemers 6 ...

Voorwaarden:

  • *Winterperiode = verblijven tussen de herfst- en krokusvakantie (Onderwijs Vlaanderen).
  • Geldig voor verblijven tijdens het schooljaar 2022-2023 & 2023-2024.
  • Data en programma’s onder voorbehoud. Contacteer schoolklassen [at] vjh.be en wij bekijken de mogelijkheden.

Exclusief gebruik

Wil je met jouw groep exclusief gebruik van één van onze jeugdherbergen? Dat kan! Tussen de herfstvakantie en de krokusvakantie (Onderwijs Vlaanderen) kan je onder bepaalde voorwaarden het hele gebouw ter beschikking hebben:

*/ minstens 75% van de bedden bezetten

*/ verblijf van minstens 2 overnachtingen

*/ maaltijden minstens in half pension

*/ niet mogelijk in JH Bruegel in Brussel /JH 't Schipken in Geraardsbergen / JH Bed Muzet in Lier / JH Herdersbrug in Dudzele, alle andere jeugdherbergen op aanvraag en op basis van beschikbaarheid

*/ de keuken is niet toegangelijk voor gasten, maaltijden worden verzorgd door de jeugdherberg

Neem contact op voor meer info en beschikbaarheid: schoolklassen [at] vjh.be