U bent hier

Coronavirus

Zoals jullie al eerder hebben opgevangen, verspreidt het coronavirus zich in Europa. Dit zorgt voor enige ophef en verwarring. Om evoluties in verband met het virus en onze werking duidelijk te stellen, geven we hieronder een korte samenvatting van wat je allemaal moet weten.
 

Is het veilig om te reizen?

We raden al onze gasten aan om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om veilig en verantwoord te reizen.

Informatie over het coronavirus en te nemen maatregelen vind je o.a. op de websites van :

Wat doen wij?

Vlaamse Jeugdherbergen zet altijd voor de volle 100% in op hygiëne in alle hostels. Zo zijn gemeenschappelijke ruimtes en kamers regelmatig ontsmet. Daarnaast zijn al onze werknemers voldoende geïnformeerd zodat ze weten wat het virus inhoudt, wat de symptomen zijn en hoe ze kunnen vermijden dit op te lopen. Dit is in het belang van hun eigen veiligheid en die van alle reizigers. Voor verder inlichtingen en vragen, kan je steeds terecht bij onze medewerkers aan de receptie. Verder is ook informatie te vinden op affiches die in het gehele gebouw verspreid zijn.

Heropening voorzien op 3 mei

Jammer genoeg kunnen wij door de te lage opkomst onze Vlaamse Jeugdherbergen niet open houden.
Dit momenteel tot en met 2 mei Zodra wij meer duidelijkheid hebben zullen wij hierover meer communiceren.
 

Hoe neem ik contact op?

Al onze jeugdherbergen blijven beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Dit kan via mail of telefoon op volgende momenten:

Maandag 10u00 - 16u00
Dinsdag 10u00 - 16u00
Woensdag 10u00 - 16u00
Donderdag 10u00 - 16u00
Vrijdag 10u00 - 16u00


Vind hier de juiste contactpersoon:

Lijst van contactpersonen
 


Wat met een reeds geplande reis?

Ondanks het feit dat al onze Vlaamse Jeugdherbergen zijn gesloten, geven we de mogelijkheid om uw geplande reis te verzetten naar een latere datum.

Indien je een verblijf in een van onze jeugdherbergen geboekt hebt via ons hoofdkantoor en wenst te annuleren, dan zijn de voorwaarden afhankelijk van het feit of je al dan niet een pakketreis hebt geboekt.
Wanneer geen pakketreis is geboekt maar alleen het verblijf en eventuele maaltijden, dan gelden momenteel de normale annulatievoorwaarden& -kosten

Indien je jouw verblijf zelf reserveerde in een jeugdherberg en je wenst te annuleren, neem dan rechtstreeks contact op met de betrokken jeugdherberg.

Wil je alsnog annuleren, dan moet je weten dat reservaties niet geannuleerd kunnen worden via de website van de Vlaamse Jeugdherbergen. Een annulatie dient dit schriftelijk te gebeuren, per brief of email. Bij annulaties per brief geldt de poststempel als bewijs. De annulatiekosten zijn steeds verplicht ongeacht de reden van annulatie. Voor verdere info, bekijk je onze algemene voorwaarden.

 

Wij hopen jou weer te kunnen ontvangen op 3 mei!