Programma’s & Prijzen

3-daagse cultuurklassen

Heb je een hart voor kunst & cultuur? Wil je met de leerlingen van je school lekker creatief je ding kunnen doen? Dompel je dan enkele dagen onder in een enig cultuurbad met ruime aandacht voor dans, muziek, drama, beeld en media.

Verblijf op maat

Halve dagprogramma's, langere meerdaagse programma’s en uitbreiding naar alle kunstdomeinen (muziek-dans-drama-beeld en media) mogelijk. Dit aanbod wordt op maat uitgewerkt met een aangepast tarief in samenwerking met MUZELIERE - unieke cultuurklassen voor basis en secundair.

5-daagse cultuurklassen

Iets meer tijd en budget? Wil je een specifieke klemtoon op één bepaald domein? Alles is bespreekbaar. We maken een op maat gesneden voorstel afhankelijk van jouw vraag en interesses. Een verblijf in Bed Muzet maakt het feest compleet!

Verblijf op maat

Halve dagprogramma's, langere meerdaagse programma’s en uitbreiding naar alle kunstdomeinen (muziek-dans-drama-beeld en media) mogelijk. Dit aanbod wordt op maat uitgewerkt met een aangepast tarief in samenwerking met MUZELIERE - unieke cultuurklassen voor basis en secundair.

Prijzen en voorwaarden

  • neem contact met ons op om een programma samen te stellen en dan berekenen we de prijs

Inbegrepen: workshops gegeven door professionele lesgevers gespecialiseerd per kunstdomein; gebruik van lokalen in de kunstacademies; alle materialen die gebruikt worden bij de workshops; verblijf in cultuurhostel Bed Muzet; (h)eerlijke en gezonde maaltijden in de trendy BAR MUZA (barmuza.be).

 

  • 20e deelnemer gratis - voor buitengewoon onderwijs en gelijkgestelden: 10e deelnemers gratis
  • prijzen geldig vanaf 30 personen - kleinere groepen prijs op aanvraag.