Programma’s & Prijzen

3-daagse cultuurklassen

Heb je een hart voor kunst & cultuur? Wil je met de leerlingen van je school lekker creatief je ding kunnen doen? Dompel je dan enkele dagen onder in een enig cultuurbad met ruime aandacht voor dans, muziek, drama, beeld en media.

Programma

Dag 1

Voormiddag rit naar Lier met vervoer georganiseerd door de school. Eigen lunchpakket meebrengen. Namiddag: workshop ‘van hoed naar personage’. Soms heb je niet veel nodig om helemaal iemand anders te worden. Een hoed bijvoorbeeld, is soms al genoeg. Word je kaperskapitein of gangster? Leef je je uit in wintermuts of toverhoed?

Dag 2

Voormiddag: workshop ‘Hoe vertaal je een gevoel in een beweging?’ Hoe wordt een lach of een traan een dansmove? Freeze, en we kijken in de spiegel welke beelden dit oplevert! Namiddag: uitdieping van één van de muzische domeinen (muziek, dans, drama, beeld ,media). Keuze domeinen in samenspraak met de school.

Dag 3

Voormiddag koffers pakken - kamers opruimen. Op het mooie podium van de Jezuïetenkerk zetten leerlingen muzikale impressies om in eigenzinnige tekeningen. Optioneel wordt er in de namiddag afgesloten met een toonmoment. Na het slotmoment afreis met vervoer georganiseerd door de school.

 

Verblijf op maat

Halve dagprogramma, langere meerdaagse programma’s en uitbreiding naar alle kunstdomeinen (muziek-dans-drama-beeld en media) mogelijk. Dit aanbod wordt op maat uitgewerkt met een aangepast tarief in samenwerking met MUZELIERE - unieke cultuurklassen voor basis en secundair.

5-daagse cultuurklassen

Iets meer tijd en budget? Wil je een specifieke klemtoon op één bepaald domein? Alles is bespreekbaar. We maken een op maat gesneden voorstel afhankelijk van jouw vraag en interesses. Een verblijf in Bed Muzet maakt het feest compleet!

Programma

In Lier bieden wij alleen een 3-daags standaardarrangement aan. Zie hiervoor "3 dagen".

 

Verblijf op maat

Halve dagprogramma, langere meerdaagse programma’s en uitbreiding naar alle kunstdomeinen (muziek-dans-drama-beeld en media) mogelijk. Dit aanbod wordt op maat uitgewerkt met een aangepast tarief in samenwerking met MUZELIERE - unieke cultuurklassen voor basis en secundair.

Prijzen en voorwaarden

  • 3 dagen vol programma: 104,10 euro p.p.

Inbegrepen: workshops gegeven door professionele lesgevers gespecialiseerd per kunstdomein; gebruik van lokalen in de kunstacademies; alle materialen die gebruikt worden bij de workshops; verblijf in cultuurhostel Bed Muzet; (h)eerlijke en gezonde maaltijden in de trendy BAR MUZA (barmuza.be).

  • prijzen geldig 01/01/2020 - 31/12/2021
  • 15e deelnemer gratis - voor buitengewoon onderwijs en gelijkgestelden: 8e deelnemers gratis
  • prijzen geldig vanaf 30 personen - kleinere groepen prijs op aanvraag.