Activiteiten

In de buurt

Belle Epoque Centrum

Belle Epoque Centrum

Het Belle Epoque Centrum laat je kennis maken met de mooiste tijd die we in de 19e en 20e eeuw kenden: de belle époque. Een interactieve tentoonstelling met affiches, postkaarten, spelletjes, kledingsstukken, foto's en filmmateriaal vertelt een nostalgisch verhaal.

ZOO Serpentarium - Jonas Verhulst
ZOO Serpentarium - Jonas Verhulst

ZOO Serpentarium

Ben je een held op zoek naar spanning of kriebelt het als je aan een oerwoud vol spinnen, slangen en hagedissen denkt? Het Serpentarium bezorgt je een indrukwekkende reis door de mysterieuze wereld van reptielen.

Krabbetjes vangen

Marien Ecologisch Centrum (MEC)

Het MEC in Oostende is al jarenlang onze vaste partner voor onze zeeklassen aan de Belgische kust. Hun natuurgidsen zorgen voor de begeleiding bij onze educatieve programma’s, zoals de strandwandelingen, het garnaalkruien, enz…  Ze werken samen met WWF.

Zwin

Het Zwin Natuur Park is dé natuurattractie aan de Belgische kust. Het park is een troef voor het toeristische aanbod van de Oostkust en streeft er naar om ook de referentie te zijn op het vlak van Natuur- en Milieueducatie.

Seafront

Seafront

Waar ooit de vis werd gelost en gesorteerd is nu SEAFRONT gevestigd. Verdwaal in de 3 themahallen van de voormalige vismijn én proef de rijke visserijgeschiedenis. Volg de vis van in de zee tot op je bord of sla je slag op onze visveiling. NIEUW: Noordzeeschatten-expo ism WWF! 

Sea Life Blankenberge

Sea Life

In Sea Life Blankenberge kom je terecht in een magische onderwaterwereld. Kom oog in oog met meer dan 2500 dieren uit de 7 wereldzeeën.